Innerfit Supplements

 

Missie & Visie

Missie & Visie

Onze missie
Innerfit supplements wil d.m.v. de ontwikkeling en productie van kwaliteitsvolle voedingssupplementen bijdragen aan ieders gezondheid, schoonheid en kracht van binnenuit.
 

Onze visie
Gezond oud worden, iedereen wil het. Jaar na jaar worden we gemiddeld ouder en dat willen we zo comfortabel mogelijk doen. Dat betekent dat preventie een steeds belangrijkere rol zal spelen in de toekomst. Onze visie ligt volledig in lijn met deze evolutie. Wij zijn ervan overtuigd dat voedingssupplementen een belangrijk element zal worden in elke levensstijl. Innerfit Supplements wil met haar producten voor ieder een betere levenskwaliteit creëren en bijdragen aan gezondheid, schoonheid en kracht van binnenuit.

Shop nu

Wat is collagen

Collageen is een eiwit dat ons lichaam aanmaakt. Onze gewrichten, botten, spieren, pezen maar ook haren en nagels bestaan uit collageen. Sterker nog, 30% van alle eiwitten in ons lichaam is collageen. Collageen eiwitten, ook wel collageen peptiden genoemd, zorgen voor de samenhang, stevigheid en elasticiteit van ons lichaam en zijn verantwoordelijk voor het regenereren van kraakbeen. Bovendien, zorgt het voor sterke nagels en minder haaruitval. Wanneer weefsels worden beschadigd heeft het lichaam nood aan collageen om te herstellen en te versterken. Vanaf de leeftijd van 25 jaar neemt de aanmaak van nature af en gaat de kwaliteit van het door het lichaam geproduceerde collageen langzaam achteruit. Hierdoor krijgt men sneller last van kwaaltjes, veroudert de huid, ontstaan er rimpels en vermindert de huidelasticiteit. Gelukkig is er ook goed nieuws: je kan je collageenproductie een duwtje in de rug geven en verhogen door de inname van ons collageen supplement. 

Innerfit maakt gebruikt van type 1 collageenpeptiden (Peptan®) verrijkt met vitamine C. Deze type 1 collageenpeptiden zijn identiek aan de natuurlijke peptiden die voorkomen in het menselijk lichaam en zijn hetzelfde type wat voorkomt in onze huid, haar, nagels, pezen en botten. Het is een essentiële bouwsteen die zorgt voor een gezonde huid, haar en nagels van binnenuit. Vitamine C draagt bij aan de normale vorming van collageen en helpt dan weer de huid te verstevigen.

Shop nu
Wat is collagen
Voordelen & gebruik

Voordelen & gebruik

Voordelen

  • Gezonde en strakke huid
  • Sterkere nagels
  • Voorkomt haaruitval
  • Sterke spieren, pezen, botten en gewrichten
  • Gaat veroudering tegen
     

Gebruik
Gemakkelijk in gebruik zodat het altijd in je dagelijkse routine past. Innerfit collageen biedt twee varianten aan: een poeder en een kant-en-klare ampul. Beiden bevatten een dagelijkse dosis van 10g collageenpeptiden verrijkt met vitamine C.

Wij raden aan om collageen ’s morgens een halfuurtje voor het ontbijt in te nemen. Onze producten bevatten vitamine C. Dit kan je lichaam een natuurlijke energie boost geven. Mocht je intensief sporten, dan raden we aan het 1 à 2 uur voor het sporten in te nemen. Neem je het liever op een ander moment in? Geen probleem. Dat mag natuurlijk ook. Collageen is een eiwit en kan op elk moment van de dag worden ingenomen. De Innerfit Collagen Protein poeder bestaat in 2 soorten :
1/ met neutrale smaak: kan gemengd worden in verschillende dranken of zelfs in gerechten zoals water, thee, koffie, smoothies, vruchtensap, yoghurt, soep, enz. Los 1 maatschepje (10g) op in 200ml water of andere drank/gerecht naar keuze. Goed mengen en het is klaar voor gebruik.
2/ met perzik smaak: kan gemengd worden in bv. water, natuuryoghurt, enz. Los 1 maatschepje (10g) op in 200ml water of andere drank/gerecht naar keuze. Goed mengen en het is klaar voor gebruik.

De Innerfit Collagen shot is een kant-en-klare ampul en kan gemakkelijk worden meegenomen naar bv. het werk of de fitness zonder die vervelende afwas van shakers. Geen excuses meer om aan je gezondheid, kracht en schoonheid te werken van binnenuit. Benieuwd naar wat collageen voor jou kan doen?

Shop nu

Waarom collagen innemen?

Schoonheid van binnenuit
Een mooie huid en haar hebben een gezonde basis, een goede fundering nodig. Collageen werd voordien vooral in de cosmetica in crèmes gebruikt. Recente studies wijzen echter uit dat positieve effecten significant groter zijn als collageen oraal wordt ingenomen.

Minder rimpels
Zoals eerder vermeld neemt de kwaliteit en de aanmaak van collageen af vanaf de leeftijd van 25 jaar. Collageen zorgt voor de samenhang, stevigheid en elasticiteit van de huid. Minder collageen betekent meer rimpels. Om het verouderingsproces tegen te gaan, kan je je collageenvoorraad een duwtje in de rug geven.

Betere huidhydratatie
Studies tonen aan dat de inname van een collageensupplement de huidhydratatie significant kan verbeteren na 3 maanden. De collageenvezels bieden structurele ondersteuning aan elastine, dat zorgt voor de elasticiteit van de huid en hyaluronzuur, dat water vasthoudt. Bijgevolg kan men een positief effect waarnemen op het hydratatiegehalte van de huid. Het zorgt voor sterke nagels en minder haaruitval.

Minder haaruitval en sterkere nagels
Steeds meer mannen en vrouwen krijgen vanaf een bepaalde leeftijd last van haaruitval, dunner haar of zwakkere nagels. Onze haren bestaan voor ongeveer 65-95% uit eiwitten. Een dagelijkse inname van collageen kan de gezondheid van onze haren en nagels ondersteunen.

Gezonde gewrichten en sterkere botten
Naarmate we ouder worden, krijgen onze gewrichten het steeds moeilijker. Vooral het kraakbeen krijgt het zwaar te verduren. Studies hebben aangetoond dat collageensupplementen slijtage van kraakbeen in onze gewrichten kan helpen herstellen of voorkomen en zelfs gewrichtspijn kan verminderen. Bovendien blijkt een dagelijkse inname van collageen ook goed te helpen om botten sterker te maken en het verouderingsproces dat botten broos maakt te vertragen.

Spieropbouw en herstel
Collageensupplementen is ook onder sporters enorm aan het groeien in populariteit. Collageen kan, wanneer het wordt getimed met een training, de gezondheid van de gewrichten en het herstel na een blessure helpen verbeteren. Wanneer weefsels worden beschadigd, al dan niet door een te hoge belasting door het sporten, of door harde contacten bij contactsport, heeft het lichaam nood aan collageen om deze weefsels te herstellen en te versterken.

Darmgezondheid en immuunsysteem
Wie darmgezondheid zegt, legt vaak ook de link met onze algemene gezondheid. Veel gezondheidsproblemen worden veroorzaakt door darmproblemen. Slechte voeding, stress, antibiotica, infecties, enz., kunnen de darmwand beschadigen en bijgevolg een verhoogde darm doorlaatbaarheid veroorzaken. Een gezonde darmflora is daarom belangrijk voor ons immuunsysteem. Collageenpeptiden bevatten aminozuren, kleine bouwsteentjes, die de bouw en herstel van de darmwand stimuleren. Bovendien heeft collageen ontstekingsremmende eigenschappen voor onze darmen.

Shop nu
Waarom collagen innemen?
Vitaminen

Vitaminen

Voel je je een beetje lusteloos of uitgeput? Dan is er gelukkig een eenvoudige oplossing om je energieniveau en algehele welzijn te ondersteunen: Innerfit Vitamine D & Innerfit Multivitainen. Dit supplement is jouw geheime wapen voor een stralende gezondheid.

Waarom Vitamine D?

Vitamine D, ook wel bekend als de 'zonnevitamine', speelt een essentiële rol in ons lichaam. Normaal gesproken halen we het grootste deel van onze vitamine D binnen via blootstelling aan zonlicht. Echter, tijdens de wintermaanden kunnen de dagen korter zijn en brengen we vaak minder tijd buiten door. Dit kan leiden tot een tekort aan vitamine D, wat geassocieerd wordt met vermoeidheid, een verzwakt immuunsysteem en zelfs stemmingsstoornissen zoals winterdepressie.

Waarom Multivitaminen?

Vitamines en mineralen zijn essentieel voor het in stand houden van een goede gezondheid en een gezond en fit lichaam. Een gezonde en gevarieerde dagelijkse voeding voorziet ons van de meerderheid van de vitamines en mineralen die we nodig hebben. Maar ... mensen met een actieve levensstijl en mensen die een dieet volgen of onevenwichtig eten hebben vaak een verhoogde behoefte aan vitamines en mineralen . De gevolgen van een tekort aan vitamines zijn o.a. vermoeidheid,  blessures, gebrek aan energie, snel ziek, weinig trainingsresultaat enz...

Shop nu